2020-11-21 07:50:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - olyan információk birtokába juthat, amelyek miatt változtat a tervein

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Vigyázzon, mert vitába keveredhet a gyerekével vagy a szomszédaival. Mindkét esetben maradjon higgadt, és lehetőleg észérvekkel érveljen! Felbukkanhat egy régi barát – mostantól rendszeresen találkozzanak!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyén halad keresztül. Megvalósulhat egy régi álma, és ez rettentően boldoggá teszi. Ennek ellenére sem szabad azonban elfeledkeznie az egyéb kötelezettségeiről, ahogy a családjáról, a barátairól sem!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most nem jön be az Ikrektől megszokott könnyed hozzáállás, kénytelen lesz a dolgok mélyére nézni, és szembemenni a félelmeivel, aggodalmaival. Kérjen tanácsot a barátaitól, örömmel segítenek majd!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érdekes hívást kaphat egy baráttól, és olyan információk birtokába juthat, amelyek miatt változtat a tervein. A családi vitát elkerülheti, ha arra fókuszál, hogy megértse a másik indítékait. A hétvégét, ha teheti, töltse kirándulással – meglátja, remek útitársai lesznek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Eluralkodhat önön a szeretethiány, semmit sem kíván jobban egy meghitt beszélgetésnél. Ha egyedülálló, legszívesebben elmerülne egy új, szenvedélyes kalandban. Lehet, hogy már nem kell sokáig várnia!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Remek nap tanulásra, új ismeretek befogadására, tapasztalatcserére. A délután egy új kapcsolat lehetőségét tartogatja, ha a fiatalabb korosztályba tartozik. Az idősebbek rég nem tapasztalt, varázslatos órákat élhetnek át párjukkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A családja révén öröm érheti, ha hajlandó belefolyni az otthoni események alakításába. Ha azonban nem ad hangot a véleményének, akkor ne csodálkozzon, ha nem a kedve szerint alakulnak a dolgok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy információ megerősítheti az anyagiakkal kapcsolatos terveit, így a döntés is könnyebbnek tűnik majd. Nem árt, ha kicsinosítja az otthonát, mert délután egy váratlan vendég toppanhat be!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy nagy horderejű kérdésben kell döntenie? Hallgasson a barátok tanácsaira, mert egészen biztos, hogy elfogulatlanok, és jól átlátják a helyzetet. Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódott, kínos perceket élhet át, de végül győztesen kerül ki a helyzetből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha házas, és kapcsolata egén sötét felhők gyülekeznének, a hétvégén adódik rá alkalom, hogy mindent rendbe hozzon. Tartózkodjon a titkos megállapodásoktól, főleg olyan emberekkel, akiket alig ismer!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvez a hétvége a gyerekekkel való beszélgetésnek. Ne sajnálja rá az időt, így elmélyül a kapcsolatuk! Találkozhat valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett önnek. Felejtse el a haragot!


Halak: II. 19. - III. 20.

Valaki mindent megtesz, hogy végre észrevegye! Ha megvan hozzá a bátorsága, engedjen a romantikus érzelmeinek! A belső könnyedség, ami jelenleg szárnyakat ad önnek, lehetőséget nyújt arra is, hogy eddig „bevehetetlennek” tűnő problémákat oldjon meg.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: